Зимова школа DES-2024

04.01.2024 | 18:01

З 22 січня по 2 лютого 2024 року в онлайн-форматі відбуватиметься V Зимова школа з інформаційних технологій Data Engineering and Security 2024 (DES 2024).

Вже п’ятий рік поспіль кафедра математичної статистики і диференціальних рівнянь механіко-математичного факультету спільно з кафедрою системного проектування факультету електроніки та комп’ютерних технологій, кафедрою кібербезпеки факультету прикладної математики та інформатики, центром маркетингу та розвитку Львівського національного університету імені Івана Франка та провідними ІТ компаніями України проводить Зимову школу DES-2024.

Мета Зимової школи DES 2024 – підсилити зацікавлення молоді до новинок IT галузі і сформувати майданчик для вивчення теоретичних основ та практичних навичок між студенством та ІТ індустрією. Навчання у Школі здійснюється на безоплатній основі.

Програму у 2024 році розроблено за такою тематикою: DataScience, Data Analysis, Big Data, Time Series, Software Engineering, HPC, IoT, Cloud, DB, Data Processing, Machine Learning, CV, NLP, AI, CyberSecurity, SoftSkills.

На учасників школи чекає не лише теорія, але й практика. Новинкою є окремий стрім для студентів молодших курсів! Також учасники вперше матимуть змогу взяти участь у змаганні CTF (Capture the Flag) та традиційно вже працювати над командними проєктами, захист який відбудеться 2 лютого. Вкінці зимової школи DES 2024 усі слухачі, які відвідали 80% занять, отримають сертифікати (4 кредити ECTS).

Детальнішу інформацію можна отримати на офіційному сайті Школи.

Для участі у роботі школи слід заповнити реєстраційну форму.

Поспішайте! Ми чекаємо саме на Вас!