Зустріч з представниками громадської організації «Навчай для України»,

15.05.2024 | 10:41

15 травня 2024 року о 15.00 год. на запрошення кафедри алгебри, топології та основ математики Львівського національного університету імені Івана Франка за підтримки Відділу кар'єрного розвитку та співпраці з бізнесом Львівського національного університету імені Івана Франка представники громадської організації «Навчай для України», яка входить до глобальної мережі організацій Teach For All, що об'єднує партнерів у 61-й країні світу, проведуть зустріч зі здобувачами вищої освіти спеціальності «Середня освіта. Математика».

Вступ виголосить Аліна Опрятова, координаторка з відбору учасників на Програму, коротко розповівши про Програму.

Спікерка: Ірина Матвєєва, учасниця Програми “Навчай для України”, у межах Програми викладала математику у с. Мирне, Київської області. Ірина поділиться своїм досвідом викладання, взаємодії з учнями, тощо.

«Навчай для України» — це громадська організація, яка працює над тим, аби кожна дитина в Україні могла реалізувати власний потенціал, незалежно від місця народження чи проживання. Для цього НДУ залучає проактивних випускників і молодих спеціалістів різних галузей, протягом 1 або 2 років до вчителювання у
малих населених пунктах України, де учасники стають рольовими моделями, відкривають нові перспективи в житті дітей і сприяють розвитку громади.