Школа бізнес-аналітики від компанії EPAM

03.12.2023 | 23:36

Компанія EPAM Ukraine оголошує про продовження набору на “EPAM Business Analysis School” для студентів 3-5 курсів. Це унікальна можливість спробувати свої сили в сфері бізнес-аналізу, отримати актуальні та практичні знання та навички!

Вже протягом чотирьох років на механіко-математичному факультеті успішно триває проєкт з бізнес-аналітики. Провідні фахівці компанії EPAM читають лекції і проводять практичні заняття для студентів факультету. Цьогоріч базовою платформою для проведення занять стали пари з курсу “Основи бізнес-аналізу”, який для студентів третього курсу читає викладач кафедри математичної статистики і диференціальних рівнянь п. Олександра Сендрій. Традиційно, до наших студентів доєднуються колеги з факультету прикладної математики та інформатики, економічного факультету, факультету міжнародних відносин. Протягом осіннього семестру студенти набувають вмінь і навичок, які стануть їм в пригоді при подальшому працевлаштуванні. Отримані знання можна зразу ж використати для поступлення до школи «EPAM Business Analysis School», вдало завершивши яку, студенти матимуть можливість долучитися до проєкту в компанії EPAM.

Якщо ви також бажаєте долучитися до програми «EPAM Business Analysis School», то зареєструйтеся за посиланням (реєстрацію продовжено!)

Лінк на подію