Зимова школа з інформаційних технологій DES-2022

14.01.2022 | 13:04

З 24 січня по 4 лютого 2022 року в онлайн-форматі триватиме Зимова школа з інформаційних технологій Data Engineering and Security 2022 (DES 2022).

Вже третій рік поспіль кафедра математичної статистики і диференціальних рівнянь механіко-математичного факультету спільно з кафедрою системного проектування факультету електроніки та комп’ютерних технологій, кафедрою інформаційних систем факультету прикладної математики та інформатики, центром маркетингу та розвитку Львівського національного університету імені Івана Франка та провідними ІТ компаніями України проводить Зимову школу DES-2022.

Мета Зимової школи DES 2022 – поглиблене вивчення теоретичних основ та розвиток практичних навичок в галузі сучасних інформаційних технологій. Навчання у Школі здійснюється на безоплатній основі.

Програму у 2022 році розроблено за такими модулями:

  • Data Science (Big data, Cloud DB, Data processing, Аналіз даних, Machine Learning, CV, NLP, Time series, Сфери практичного застосування AI);
  • Software Engineering (основи програмування різними мовами, HPC, IoT);
  • Cyber Security (типи вразливостей, види атак, фішин, криптологія та шифрування, захист персональних даних);
  • Soft Skills (покращення навичок командної роботи, самопрезентації та презентації продукту, робота над станом емоційного інтелекту, креативністю і тайм-менеджментом).

На учасників школи чекає не лише теорія, але й практика. Також учасники матимуть змогу працювати над командними проєктами, захист який відбудеться 4 лютого. Вкінці зимової школи DES 2022 усі слухачі, які відвідали 80% занять, отримають сертифікати (4 кредити ECTS).

Детальнішу інформацію можна отримати на офіційному сайті Школи.

Для участі у роботі школи слід заповнити реєстраційну форму.

Поспішайте! Ми чекаємо саме на Вас!